hai.maaf.tolong.terimakasih.

hey.sorry.please.thank you.

There’re four easy words to write but so hard to tell sometimes..

Entahlah.. semakin banyak yang dilakukan setiap hari, kadang manusia luput mengucapkan 4 kata di atas.

Kadang gue risih kalau dalam 1 hari tidak mengucapkan 4 kata itu, mungkin karena sudah terbiasa dari kecil. Tapi semakin bertambahnya umur, gue sadar mengucapkan 4 kata itu bukan hanya sebuah kebiasaan, tapi lebih karena apresiasi gue ke orang-orang yang gue temui setiap hari.

I think there aren’t just a short words but have magic impacts too. Can u believe this? When u saw someone on street and u said ‘hey’ with a great smile, u bring out some happiness to him/her.


Tanpa sadar kita mengeluarkan energi dan aura positif ke orang-orang di sekitar kita.

A simply ”Hey..” when u meet someone in every place
A meaningful “sorry” when u did a mistake with someone

A humbly “please” when u want to ask someone to help u do something
And a perfect “thank you” when someone has helped you

Tidak terlihat namun mereka merasakan.

Kecil namun berarti.

Come on make a better world with this simply four words, of course do it with smile! It very works!

nb: do it with smile tentunya nggak berlaku untuk kata “sorry” ya. 😉

Advertisements

2 thoughts on “hai.maaf.tolong.terimakasih.

  1. u call me pooh

    ucyyy,

    u said : *Come on make a better world with this simply four words, of course do it with smile! It very works!*

    i think we can’t say “sorry” to others with smile on face…
    bisa2 ditempeleng tuh, udah mah ngelakuin salah, malah senyum2 lagi, hehe.. =P

    Reply

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s